

Borvacsorák és borkóstolók
A borászat az utóbbi időben nagyon dinamikusan fejlődött a régióban, ezért szállodánk éttermi kínálatában nagy hangsúlyt fektetünk a prémium minőségű borok és ételek harmóniájának bemutatására. A pincészetekkel együttműködve élményekben gazdag dűlőtúrák és borkóstolók szervezésre nyílik lehetőség, mely a család több generációja számára is megfelelő kikapcsolódási lehetőséget biztosít. Szállodánk elegáns étterme kiváló helyszín borvacsorák lebonyolítására.
Borvacsora menüsor javaslatunk:
Vendégváró falatkák
Béres Tokaji Sárga Muskotály 2021 (száraz)
*
Füstölt pisztráng salátaágyon,
epres vinaigrette mártással
Patricius Tokaji Furmint 2019 (száraz)
*
Fejtett bab krémleves füstölt csülök kockákkal,
szarvasgomba olajjal
Fitomark Tokaji Furmint Barrique 2016 (száraz)
*
Konfitált kacsacomb alma-sásával,
hajdinakásával és egészben sült burgonyával
Portius Tokaji Késői Szüret "Andrea" 2017 (édes)
*
Somlói galuska
Fitomark Tokaji 5 puttonyos Aszú 2016 (édes)